Нещодавно рідний батько покійної співачки Жанни Фріске переніс серйозну операцію на серці і тепер на нього чекає тривала реабілітація. Про це повідомляє Politeka.

За останні роки Володимир Фріске відчував постійний стрес. Спочатку померла його донька, а після боротьби з раком мозку Жанни, була боротьба за онука Платона.

Родичі відзначають, що йому стало гірше, і лікарі вирішили робити операцію. Батько співачки усвідомлював, що операція необхідна, інакше він довго не проживе.

67-річний Володимир Борисович часто скаржився на болі в серці. У нього розвинулася ішемічна хвороба, яка є смертельно небезпечною для людини.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Мені не стало зовсім погано. Поспілкувався з лікарем кардіологом вищої категорії Іриною Гришиною, у якої давно лікуюся. Прийшли до висновку, що необхідно хірургічне втручання. Встановили цілих три стенти на серце. Відчуваю себе вже краще, хоч і важко відходив від наркозу. Два з половиною тижні тому виписався. Але попереду довга реабілітація. А поки заборонені фізичні навантаження і потрібно дотримуватися дієти", — сказав батько Жанни Фріске.

Після операції рідні Володимира порадували новиною про те, що він потихеньку відновлюється. Уточнимо, що в цьому році це вже друга операція. Раніше чоловікові видаляли бляшки з сонної артерії.

Нагадаємо, Уварова зробила неймовірне для підтримки онкохворої Заворотнюк: фото.

Як повідомляв портал Знай.uа, Заворотнюк залишилося чотири місяці: астролог визначив долю "моєї прекрасної няні"

Також портал Знай.uа писав, що шанувальники Заворотнюк плачуть від горя, Волочкова шокувала трагічною звісткою.