Знаменитий ілюзіоніст Девід Копперфільд при народженні отримав ім’я Девід Сет Коткін. Свій псевдонім фокусник взяв у героя Чарльза Діккенса. За свою кар’єру Копперфільд вже 11 разів ставав рекордсменом Книги рекордів Гіннесса.

Найвідоміші фокуси ілюзіоніста свого часу вразили світ: падіння з Ніагарського водоспаду, скутим ланцюгами в ящику, зникнення статуї Свободи, прохід крізь Велику Китайську стіну і політ над сценою.

Девід Копперфільд

Цікавитися фокусами малий Девід почав у чотирьохрічному віці після того, як дідусь показав йому картковий фокус. Хлопчику вдалося цей фокус повторити. Своїми здібностями він вразив батьків, які почали заохочувати інтерес сина до трюків. Незабаром дитина уже демонструвала свої власні фокуси прихожанам місцевої синагоги.

Професійним ілюзіоністом Девід став у дуже юному віці – в 12 він вступив в Американське співтовариство магів. А уже в 16-тилітньому віці Копперфільд почав викладати магію в Нью-Йоркському університеті. У 22 роки ілюзіоніст почав вести програму The Magic of ABC, а пізніше запустив власне шоу "Магія Девіда Копперфільда".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Девід Копперфільд з дружиною

Приблизно в той же час фокусник почав створювати великомасштабні ілюзії, на яких він повністю зосередив свою увагу.

Зараз про Копперфільда мало говорять у пресі, здається, його популярність вже не така, як у минулі часи слави. Та все ж ілюзіоніст зовсім не сидить без діла. Він досі успішно виступає у Лас-Вегасі, бере участь в телевізійних ток-шоу і надає консультації по виконанню різних фокусів.

Девід Копперфільд

Варто зауважити, що Девід Копперфільд активно займається благодійністю. Він навіть став розробником авторської програми допомоги інвалідам після інсульту і різних травм.

Стало відомо, що наразі Копперфільд з молодою дружиною, французькою моделлю Хлоей Госселін, живуть на власному острові в Багамському архіпелазі. Подружжя виховує 9-річну дочку Скай.

Нагадаємо, раніше популярний гурт Metallica скасував концертний тур

Як повідомляв портал "Знай.ua", дівчина Роналду зізналася, чому досі не стала його дружиною

Також "Знай.ua" писав, що Ді Капріо засвітився з 22-річною красунею і дав волю всьому тілу