Стало відомо, що культовий музичний метал-гурт Metallica вирішив відмовитися від концертного туру по Австралії і Нової Зеландії в зв'язку з тим, що один з учасників гурту проходить курс лікування від акоголізму. Про це повідомляється на офіційному сайті метал-групи у суботу, 28 вересня.

Так, всі гроші за покупку квитка на концерт назад повернуть фанатам. Музиканти пообіцяли, що все-таки проведуть концерти в Австралії та Новій Зеландії, але тільки тоді, коли це стане можливо.

Вокаліст і гітарист метал-гурту Metallica Джеймс Хетфілд ніколи не приховував від фанатів, що страждає від алкогольної залежності. Наприклад, про це захворювання навіть згадувалося в документальному фільмі під назвою "Some Kind of Monster", який вийшов на екрани в 2004 році.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, що популярна група KAZKA ексклюзивно розповіли про зміни у житті після успіху "Плакала".

Як повідомляв портал Знай.ua, гурт "Один в каное" зняла кліп з запорізькими школярами – відео вийшло дуже незвичайним.

Також портал Знай.ua писав, що у Черкасах під час концерту відомої української групи "Ляпис Трубецкой" шанувальники викликали поліцію., причиною стало те, що вони запідозрили підміну вокаліста.