Алла Добкіна – дочка скандального екснардепа Михайла Добкіна, модель і молода матуся. Дівчина швидко прийшла у форму після пологів і тепер сповідує здоровий спосіб життя. Своїми ідеями з цього приводу дівчина ділиться з шанувальниками у соцмережі Instagram.

Так, в цей раз модель показала на своїй сторінці нове фото в цікавому образі, а в підписі до нього вирішила змусити українців кинути пити. На чорно-білому фото Алла з'явилася в брючному костюмі з розкритим піджаком. Вона сидить в цікавій позі і дивиться в камеру з серйозним виразом, її волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж. Алла запропонувала фоловерам відмовитися від алкоголю і навіть готова влаштувати для цього мережевий марафон.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.