Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася неймовірним подарунком від фанатки, яка презентувала їй розкішний портрет. Так, на картині артистка позує в ніжному віночку з квітів, з фірмовою яскраво-червоною помадою на губах.

"#фантинаарт @exitoso_art #тинакароль #tinakarol", - лаконічно підписала Кароль. Варто зазначити, що ця рубрика - одна з улюблених у шанувальників, тому фолловери залишилися в захваті: "Супер Схожа Так Тіна це шедевр 😍😍😍😍😍🔥🔥❤️❤️❤️❤️❤️👍👍👍👍", "Красиво дуже💕🙌", "Вааааучччч😍😍😍", "Русалонька.", "Дуже гарно!!!робота супер!)", "Чудова", "Дуже талановито!!! 🔥🔥🔥❤️", "Дуже гарна робота, очей не відірвати. Талантище.🔥🔥🔥🔥😍😍😍💖💖", "Дівчина-літо🌹🔥❤️👍📸".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще