Український репер та продюсер Олексій Потапенко (Потап) зізнався, яка з його дружини і співачки Насті Каменської (NK) господиня.

"Вона чудово готує, вона прекрасно стежить за будинком, вона прекрасно доглядає за собакою. Вона чудова жінка. Я її називаю wonder woman", - розповів Потап у програмі "Слава+".

Також музикант назвав коронну страву Каменських. Виявляється, що вона чудово готує макарони аль денте з креветками.

"Ми одне одного розуміємо. Ми одне одному дуже підходимо, у нас спільні цілі, ми дивимося в один бік. Вона мріє про "Греммі". Мені імпонують такі великі мрії і прагнення. Мені подобається, коли вона йде по червоній доріжці латино-американської "Греммі" і дає інтерв'ю англійською, іспанською. Приїжджає сюди – і дає російською, українською. Вона інтернешнл супер-зірка. І вона живе вдома у мене. І вона мені готує і прибирає", - поділився Потап.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також репер відповів, чому вони з Настею прийняли рішення все-таки розсекретити стосунки.

"Мені дуже набридло приховувати стосунки. Це дуже негарно по відношенню до жінки і негарно по відношенню до самого себе. Настав момент, коли вже було дуже сумно і ми вирішили збацати весілля", - пояснив він.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників відвертим фото.