Популярна комедійна актриса "Кварталу 95" Олена Кравець захопила українців, з’явившись на сцені в образі гарячої медсестри у білому халаті. Відповідні кадри вона опублікувала в соціальній мережі Instagram. Ця сценка викликала неабиякий фурор серед глядачів.

Зірка студії "Квартал 95" вразила новими образами, показаними на сторінці в Instagram "Жіночого кварталу", повідомляє Рoliteka.

Однак, цього разу зірка вразила зміною образі, перетворившись на сцені "Кварталу" в медсестру. У новому посту групи «Кварталу» в Instagram зазначається, що зовсім скоро у шанувальників буде можливість оцінити нові номери ось вже улюблених артистів.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

“Доля Мішонкіна чекає @valya_kafe і цього ефіру. Що поробиш, не може @lennykravets встояти перед валиком ні в образі директора театру, ні в ролі лікаря. Пристрасті в кабінеті лікаря чекають тебе вже цієї суботи, о 21: 30, в новому “жіночому кварталі” на @1plus1_ua. #женскийквартал #жіночийквартал #квартал95 #kvartal95», – повідомляється в коментарі під інтригуючими фото зірок.

Олена вийшла на сцену у білому халаті із фонандоскопом, такою зірку Кварталу досі не бачив ніхто. Професійні жарти змусили присутніх у залі качатись від сміху.

Раніше Знай.ua повідомляв, що у "Жіночому Кварталі" дебютував Михайло Поплавський та таких "боїв без правил" українці ще не бачили.

Крім цього, дівчата з "Жіночого Кварталу" показали, які вони поза камерами.

Також читайте, чим саме приголомшила українців Олена Кравець із "Кварталу 95" на "Танцях з зірками".