Ведучого Improv live show, відомого коміка Євгена Кошового і актрису Олену Кравець пов'язують не лише робочі стосунки, вони ще й друзі.

Всім відомо, що Євген Кошовий ще той інтригант, так на зйомках однієї з програм він натякнув, що нібито причетний до вагітності колеги по сцені Олени Кравець. Цей курйозний випадок стався під час зйомок імпровізації "Інтерв'ю по слову", де Валик Міхієнко і Костя Трембовецький грали гумориста Євгена Кошового.

За правилами цього шоу гості шоу задавали каверзні питання хлопцям, а ті повинні відповідати одним словом. Серед гостей були Ольга Харлан, Олександр Андросов, Ельдар Кабіров і Руслан Ханумак.

Звичайно ж учасники шоу вирішили потролити "зачіску" Кошового, але раптом втрутився і сам ведучий.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

- Центральний пологовий будинок "Більярдна куля", – підняв руку для питання Євгена. – Має Євген Кошовий ставлення до вагітності Олени Кравець?

Це що таке? – від несподіванки гумористи роти пороззявляли. – Так це скандал на шоу!

Євген Кошовий нічого не відповів на це питання, а ось гумористам шоу довелося викручуватися самостійно.

"На жаль, ні!", - віджартувалися Валик і Костя.

Нагадаємо, Кошовий з Кварталу 95 знатно потролив "Україну в смартфоні" Зеленського, зал хитався.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Хто замінить Зеленського: Кошовий із Квартал 95 назвав прізвище.

Також "Знай.uа" писав, що Квартал 95 знайшов несподівану заміну Зеленському.