Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно новоспечений чоловік знаменитості, продюсер Потап виставив трепетний кадр з коханою дружиною на тлі осіннього пожовклого листя. Так, фанати одразу ж звернули увагу на величезний кругленький животик Насті, однак, придивившись, зрозуміли, що це всього лише масивна поясна сумка.

"А в Києві #fall @kamenskux #love #bearanddiamond🐻💎 #bearanddiamond dating with my wife is such a romantic thing 💛❤️(Побачення з моєю дружиною - це так романтично!)", - зворушливо підписав Потап. Фолловери взялися коментувати: "Це найбільший обман в моєму житті 😂 так не можна носити сумку 🙈 ми вже давно чекаємо вашого спільного малюка 😁", "ооо боги це сумка😂 я вже подумала що не так і уважно стежу за їхнім життям❤️💋", "Вона вагітна?", "Настя з сумочкою попереду , наче вагітна 😂😘😊❤️ бажаю Вам малюка 😇", "Легких пологів)".

Популярні новини зараз
Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн "Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще