Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставила цілий Insta-звіт про те, як вони з Юрієм Горбуновим подорожували по Парижу. Так, артистка показала романтичні кадри з видом на Ейфелеву вежу, випадково потрапивши на святкування 130-річчя символу міста. Варто відзначити, що зіркова парочка прилітала в Париж на показ Андре Тана, який проходив в Культурному центрі при посольстві України.

"Мабуть, я так люблю Париж, що за збігом обставин, ми опинилися в день чергового святкування 130річчя Ефелевої вежі у Парижі. Її хотіли розібрати, Ефеля сварили за те, що своїм витвором зіпсував місто, але залишили і тепер не жалкують)
На честь ювілею - спеціальне світлове шоу, та концерт.
З Днем народження #eiffeltower #eiffeltower130", - трепетно підписала Осадча. Фолловери залишилися в захваті і засипали закоханих Катерину та Юрія компліментами.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.