Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію кадрів, подорожуючи з чоловіком Олександром в поїзді. Так, артистка пила чай, зізнавшись, що більшість пісень і віршів написала в дорозі.

"Чаювання.
Поїзди шалено надихають❤️
70% пісень і віршів я написала в дорозі🙌🏼 а які місця надихають вас?", - поділилася емоціями Гросу. Фолловери залишилися в захваті: "Красиві, дітки будуть бубочки 😍", "Які ви красиві🌹🌹🌹🍾", "Аліночка яка ти гарненька", "Пам'ятаю тебе маленькою бджілкою♥♥♥ А зараз ти повноцінний королевський метелик♥·♥·♥", "Уявляю які діти у вас будуть гарні ❤️", "Ви шалено гарна парочка🤗♥️♥️♥️", "Ви дуууже схожі😄", "ви ідеальна пара і на 100 відсотків схожі".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.