Кім Кардашьян та її сестри прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, яке виходило на американському телебаченні. Тепер вона модель, світська левиця, бізнесвумен і багатодітна мама. Кім зібрала величезну аудиторію в Instagram, яку часто радує новими фото і відео зі свого творчого й особистого життя.

Так, в цей раз Кім Кардашьян вирішила зробити рекламу бренду італійської художниці та дизайнера Ванесси Бікфорт. Світська левиця вбралася в чорний комплект білизни з нової колекції дизайнера і взяла участь у пікантній фотосесії. Цей наряд підкреслив соковиті форми моделі – пишний бюст і широкі стегна. Кім не дивиться в камеру, її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію зірки.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в люди.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.