Скандальна балерина Анастасія Волочкова славиться кепським характером, епатажними витівками та любов'ю до шпагатів та бані. Балерина активний користувач Instagram, де часто публікує фото зі свого життя. Так і цього разу артистка вивалила в мережу свої розваги у холодній купелі, в яку заскочила голяка.

Так, на відео Волочкова з'явилася, стоячи в тій самій горезвісній купелі, в яку зазвичай застрибує після парилки. Настя повністю гола, вона прикриває тіло банними віниками, які "прикрасила" жовтим кленовим листям. На відео балерина розповідає, за що не любить осінь, а в підписі до фото написала: "Осінні фарби вчорашньої крижаної купелі. Холодна вода вкрай необхідна мені для підтримки бадьорості і тонусу м'язів". Фолловери не залишили без уваги таку публікацію зірки і почали активно її обговорювати.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.