Український журналіст Віталій Седюк у столиці Франції скоїв дивний і в той же час кумедний вчинок. Чоловік схопив за ногу відомого співака і актора Джастіна Тімберлейка, коли той зі своєю дружиною йшов по червоній доріжці. Сталося це на Paris Fashion Week.

Як відзначається, коли Тімберлейк з дружиною ступив на червону доріжку, пранкер Седюк схопив його та повис на нозі, щоправда, не довго. Адже охорона зірки швидко зреагувала і звільнила музиканта з обіймів журналіста. Зазначимо, що це вже не перший подібний випадок від Седюка. Так, раніше він намагався залізти під спідницю Америки Феррери і поцілувати Бред Пітта.

Нагадаємо, що курйозний випадок з Віталієм Седюком стався також під час виступу Джамали – він повній залі гостей показав голі сідниці. Тоді на таку витівку відреагував навіть Президент України Петро Порошенко.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Нагадаємо, раніше група “ВІА-Гра”, Нікіта Ломакін і дует TamerlanAlena виступили на найбільш пафоснішій вечірці року в Києві.

Як повідомляв "Знай.uа", українська співачка СолоХа випустила новий кліп, в якому познущалася над зірками Instagram.

Також "Знай.uа" писав, що продюсер Open Kids розповів, як стати новою учасницею колективу.