Популярна українська телеведуча Катя Осадча прославилася авторською програмою "Світське життя" і любов'ю до оригінальних капелюшків. Катя активно користується Instagram, де радує фанатів новими фото і відео зі свого життя. Нещодавно телезірка вирушила до Парижа, звідки постить яскраві фото.

Так, в цей раз Катя показала в мережі милі фото з прогулянки в Люксембурзькому саду в центрі Парижа. На знімку Осадча з'явилася в джинсах і чорній теплій кофті з цікавим принтом. Вона присіла на ще зелену траву в оточенні різнобарвних квітів. Катя зібрала волосся на потилиці, наділа сонцезахисні окуляри і мило посміхається в камеру. Шанувальники не залишили без уваги таку яскраву публікацію і почали засипати її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.