Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраве фото, на якому з'явилася в незвичайному образі на прогулянці в рідному місті Юрія Горбунова Івано-Франківську.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На знімку Катя Осадча з'явилася в темних брюках-кльош і білій футболці. Через плече у неї маленька сумочка, а на очах темні окуляри, волосся зірки зібране у хвостик на потилиці. Катя відображена у двох різних місцях в центрі Івано-Франківська. А у підписі до фото вона розповіла про цю прогулянку.

"На батьківщині @gorbunovyuriy. Я чула мільйони історій про стометрівку, перші кав‘ярні, фестиваль ковалів, а головне - про театр, де Юра служив після інституту. Тепер все побачила на власні очі. Наступного разу приїдемо разом і підемо на виставу і на екскурсію за лаштунки. Upd: а ще історії про будівництво, на якому Юра рік працював після школи, @gorbunovyuriy ми маємо перевірити, чи стоїть досі цей будинок, чи гарно збудував", - написала Осадча.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.