Вже скоро відома актриса та головна героїня серіалу “Моя прекрасна няня”Анастасія Заворотнюк зможе знову приступити до роботи. Про це розповів її концертний директор Станіслав Христа.

Як відзначається, Заворотнюк зможе повернутися на сцену, однак, тільки після того, як її випишуть з лікарні. Також повноцінно зніматися в кіно і брати участь у театральних постановках актриса зможе, але пізніше, коли їй стане краще.

Анастасія Заворотнюк в серіалі Чужа мила

Так, концертний директор Заворотнюк Станіслав Христа на питання російських журналістів, чи зможе актриса знову повернутися до концертної діяльності, з оптимізмом відповів: “Звичайно".

Окрім цього, він підкреслив, що Анастасія Заворотнюк скоро "сама розповість про свій стан".

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що ще минулого місяця у знаменитої актриси Анастасія Заворотнюк виявили рак. Після цього в ЗМІ з'являлася різноманітна інформація про знаменитість. Одні писали, що вона приречена, інші стверджували, що вона ніколи не повернеться на сцену. Наразі, як відомо, стан у зірки покращився і вона йде на поправлення.

Відзначимо, що раніше хіромант побачив світло в кінці тунелю для хворої на рак Заворотнюк: "Треба протриматися ще...".

Також Знай.uа писав, що зірку КВК спіткало нещастя Заворотнюк, шансів немає: "Помоліться за мене...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Бузова ризикує повторити долю Заворотнюк: ясновидиця передрекла зірці невиліковну хворобу