Як відомо, в кінці серпня з'явилася перша інформація щодо хвороби відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк. Тоді зазначалося, що вона лікується від раку мозку. Щоправда, офіційно це так ніхто і не підтвердив. Вже пізніше, у вересні, з'явилися повідомлення, де стверджувалося, що зірка серіалу "Моя прекрасна няня" потрапила в реанімацію - у неї почався набряк мозку.

З того часу в ЗМІ почало з'являється безліч різноманітної інформації про стан знаменитості. Одні писали, що із зіркою все добре, інші стверджували, що врятувати її не вдасться. Наразі ж, як відомо, Анастасія Заворотнюк вийшла з коми і навіть змогла сама оформити заповіт і побачити однорічну дочку.

Щоправда, і надалі змушена лікуватися у Москві, бо за кодон не може поїхати. А причина тут у кредиті, який ще в 2012 році взяла знаменитість. І слід зауважити, що сума не із маленьких - 435 тисячі доларів. Зауважимо, що борг становить 37 тисяч доларів.

Також, цими днями було інформація про те, що Заворотнюк хотіла дати прес-конференцію. Однак, концертний директор Станіслав Христов, який це розповів, взяв свої слова назад, заявивши, що "це стара інформація".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як живе сім'я Заворотнюк зараз, ніхто не коментує. Але відомо, що її чоловік, фігурист Петро Чернишов повернувся до роботи. А її дочка Анна Заворотнюк-Стрюкова анонсувала в Instagram зйомки в новій фотосесії. Шанувальники Анастасії Заворотнюк припустили, що така поведінка її родичів може свідчити про одужання актриси.

Нагадаємо, що у Анастасії Заворотнюк були серйозні проблеми не тільки із здоров'ям, але і з грошима.

Як повідомляв портал Знай.ua, вже скоро відома актриса і головна героїня серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк зможе знову приступити до роботи.

Також портал Знай.ua писав, що Анастасія Заворотнюк несподівано розрахувалася з усіма боргами і планує виїзд на лікування за кордон.