Олександра Кучеренко – 21-річна модель і телеведуча нещодавно стала законною дружиною популярного телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова. Дівчина навчається на факультеті журналістики, і вже працює на телеканалі ICTV. А ще вона активний користувач Instagram, де радує шанувальників яскравими фото.

Так, в цей раз Саша показала нове фото в незвичайному образі, яке було зроблено в студії на зйомках нового випуску програми "Зірковий спорт", яку вона веде. Як видно модель позує в яскравому образі – на ній рожева блузка з рукавами-ліхтариками і вузькою помаранчева спідниця-міді з цікавим вирізом, яка оголила ніжки. У підписі до фото Саша написала: "Яскравої і сміливої всім п'ятниці, друзі! #зірковийспорт за розкладом сьогодні. Як, до речі, ставитеся до таких колірних поєднань в одязі? Ризикнули б? Осінь – не привід впадати в смуток і сірість". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію моделі.

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.