Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка нещодавно розповіла про свої почуття до соліста Rammstein Тілля Ліндеманна, опублікувала в соцмережах гаряче фото. На знімку в Іnstagram видно збуджені соски знаменитості і пухкі губи.

"Закінчила спорт, йду спати. Ти спиш?" - співачка підписала знімок, додавши чуттєвий хештег #по вечорах я мерзну без тебе.

Шанувальники просто втратили розум після таких гарячих фото на ніч і геть вибились зі сну.

"Після таких фото заснеш", - написав коментарях піарник Микола Степанов.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"Розважаюся", - відписала йому співачка.

До речі, за чутками, саме Стпанов є батьком маленької Тільди і коханим Лободи, а історія з Тілем Ліндеманном слугує лише для прикриття. Однак у одному із інтерв’ю, старша донька Лободи зізналась, що Тіль подарував дівчинці підвіску, яку вона обожнює носити.

"Відразу видно, що штангу піднімала", - зазначив телеведучий Андрій Бідняков.

"Губами" - пожартували користувачі.

"Я ще немає, на весіллі працюю", - зізнався Микола Басков.

"Я також б… не спиться", - співачка відповіла йому.

Зірка обожнює радувати шанувальниками деякими епізодами зі свого життя. Іноді публікує гарячі і спокусливі світлини, чим неабияк тішить фанів.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.