Відома російська актриса і дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус часто тішить шанувальників новими фото у мережі. Дівчина обожнює привертати до себе увагу, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. І цей раз не став винятком, Асмус показала незвичайне фото.

На новому знімку Христина відображена в місці, яке нагадує спуск в не дуже охайний підземний перехід. Акторка вийшла на прогулянку в ніжному білому платті оригінального фасону, яке підкреслило витончену фігуру дівчини. Свій образ Христина доповнила акуратними босоніжками, її волосся зібране в красиву зачіску, а на обличчі легкий макіяж. у підписі до фото Асмус написала: "Пустилася берега". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію зірки.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.