Скандальний російський актор Михайло Боярський нещодавно придбав новеньку іномарку Mercedes, за його словами, заради підтримки зоряного статусу. Цього разу в центрі уваги виявилася не 69-річна знаменитість, а його авто.

ЗМІ повідомляють, що Боярський порушив правила дорожнього руху, припаркувавши машину на зустрічній смузі на перетині Невського проспекту і Великій Конюшенній вулиці в Санкт-Петербурзі.

У мережі показали фотографії, на яких зірку можна побачити з новим Mercedes. Очевидці були шоковані поведінкою Боярського, адже він відомий як великий патріот міста.

"І виходить з нього хтось дуже схожий на когось, кого я звик бачити в капелюсі. Здалося, напевно. Не можуть пристойні люди так робити". говорить свідок

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Боярський
Боярський

Боярський із звинуваченнями не погодився і провину не визнав. Він заявив, що по даній ділянці дороги не проїжджав, а на решту питань працівників преси відповідав у грубій формі:

"А що ви мене допитуєте? Ви що, мій тато, мама? Хто ви мені? Та мені насрати на вас". Михайло Боярський

Нагадаємо, дружина Боярського Лариса Луппіан кілька років після одруження лікувала актора від алкоголізму.

Як повідомляв портал Знай.uа, син Михайла Боярського показав свою 20-річну дочку.

Також Знай.uа писав, російський актор Михайло Боярський відкрито підтримав Україну.