Яскрава українська зірка, співачка і акторка Даша Астаф'єва активний користувач Instagram, де радує свою величезну аудиторію пікантними фото. Даша великий любитель гарячих і красивих фотосесій, у свій час красуня завоювала серце самого засновника Playboy Х'ю Хефнера.

Так, цього разу Даша показала у соцмережі результати еротичної фотосесії, якій позаздрив би і Playboy. На знімках зірка з'явилася в прозорому плащі, під яким немає навіть ліфчика, правда на ногах співачки чорні латексні лосини. Астаф'єва чуттєво позує фотографу, вигинаючись і демонструючи спокусливі принади. Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію зірки, Дашу засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно його піарить у своєму Instagram.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.