Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних виходів у світ. Також артиста частенько стає героїнею вельми пікантних фотосесій, результатами яких ділиться з фанатами.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так і в цей раз, Даша вирішила показати фото, яке було зроблено в рамках незвичайної фотозйомки. Перед камерою Даша з'явилася в дуже еротичну образі, на ній світла майка, під якою немає білизни, від чого просвічуються соски. Деякі шанувальники жартують, що Даша підгледіла такий стиль у співачки MARUV, але багато хто все ж пам'ятають, що Астаф'єва завжди відкрито демонструвала свою сексуальність. У підписі до фото Астаф'єва написала про "основний інстинкт". Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати нову публікацію зірки.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно його піарить у своєму Instagram.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.