Одна з найяскравіших зірок сучасності, актриса і просто суперблондинка Оля Полякова активно користується Instagram. Там співачка часто тішить шанувальників новими яскравими фото і відео зі свого життя. Так і в цей раз Полякова похвалилася фанатам, що відправилася в Париж.

На фото Оля відображена під час прогулянки у французькій столиці, куди вийшла у відвертому екстра короткому комбінезоні, декорованому пір'ям, поверх якого накинула шкіряну курточку. На ногах зірки акуратні чорні босоніжки, а в руках рожевий клатч. Волосся Оля розпустила і красиво уклала, а на очах у неї темні окуляри. Шанувальники в захваті від ідеальних ніг зірки, її засипають компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.