Обговорення щодо стану здоров'я онкохворий актриси Анастасії Заворотнюк досі широко обговорюють в мережі. Новина стурбувала не тільки фанатів, але і колег актриси.

З'являється все більше припущень про те, з чим може бути пов'язаний раптовий недуг і навіть висуваються містичні версії. Крім того, почали говорити навіть про "прокляття Заворотнюк". На цей раз воно, можливо, отримав ще одну російську знаменитість – Наталю Корольову.

Раніше про якусь містику у своєму житті почала говорити нинішня дружина російського співака Ігоря Ніколаєва Юлія Проскурякова. Вона опублікувала відео дивних явищ, які відбуваються в її будинку.

Містику в будинку почали пов'язувати з колишньою дружиною Миколаєва – Королевою. Згідно з інформацією, вона настільки зла на колишнього чоловіка і його нову обраницю, що спровокувала всі нехороші речі, які відбуваються в їхньому особняку.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Однак тепер проблеми виникли у самої Наташі Корольової. У мережі з'явилося фото лисої співачки. Фанати почали переживати за стан артистки і дивуються, що могло послужити причиною такого сміливого і безумного кроку.

Нагадаємо, онкобольную Заворотнюк кинув чоловік.

Як повідомляв Знай. ua, всесвітньо відома співачка повідомила про невиліковну хворобу, в це важко повірити.

Також Знай. ua писав, що чоловіка Заворотнюк "здала" знайома Путіна, "Моя прекрасна няня" багато чого не знала.