Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася досить відвертими кадрами, влаштувавши жарку фотосесію за лаштунками шоу "Танці з зірками". Так, артистка кардинально змінила стиль, забувши про яскраво-червону помаду і примірявши шикарне чорне вечірнє плаття з глибоким декольте і розрізом на нозі, доповнивши образ розкішним макіяжем.

"#tinakarol wearing @davidkomalondon
Ph @kulakowskiy
@tanci1plus1 @1plus1_ua#тинакароль", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери залишилися в захваті: "Які ногиии ❤️", "Любімка ❤❤❤", "Які подружки у тебе гарні, Тіна!", "Еех яка жінка. ...", "Моя королева 💕🔥. Stunning lady!!", "оце погляяяд 🤤", "НОГИИИ🔥", "Карколомна краса💞💕", "Така прекрасна юна леді.", "Дівчина, ви сліпучі!".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще