Українська телеведуча, блогерка і мандрівниця Леся Нікітюк свого часу прославилася зйомками в шоу "Орел і Решка", а тепер вона працює на Новому каналі, де веде безліч проектів. Дівчина активний користувач Instagram, де радує величезну аудиторію новими фото і відео зі свого життя.

Так, в цей раз Леся Нікітюк опублікувала яскравий відеоанонс нового шоу на Новому каналі під назвою "Le Маршрутка". Це тревел-шоу про Україну, в якому Леся показує українцям їх красиву і неосяжну країну. У новій програмі глядачі побачать безліч цікавих і навіть фантастичних місць у різних куточках країни. Прем'єра шоу запланована на 4 листопада. Шанувальники не залишили без уваги яскраву публікацію зірки і почали її коментувати.

Нагадаємо, Леся Нікітюк в коротенькій сукні підкорює рідне місто.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.