Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася чуттєвими знімками, вразивши схожістю з культовою актрисою Монікою Белуччі. Так, артистка приміряла облягаючий комбінезон в горошок з глибоким декольте, засвітивши розкішні груди.

"@bestinua party by @kulakowskiy
#style @sl_ira_shop
#heels @rechiua", - лаконічно підписала кадр Астаф'єва. Фолловери засипали Дашу компліментами: "Дуже хочеться побачити тебе, Дашо, у хорошому великому кіно.", "Красуня😍😘💙", "Не знаю чому, але так хочеться тебе обійняти, ти якась рідна:))))", "Мілашка😘🤗🙌", "Моніка😍", "❤️❤️❤️🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤💎💎💎💎💎дуже гарна люблю вас 😉😉😉😉😘😘😘та захоплююсь😌😌".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.