Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася трепетним фото з Юрієм Горбуновим, з яким парочка незмінно веде шоу "Танці з зірками". Так, артистка зізналася, що дуже щаслива за подругу Катю Осадчу, адже їй дістався такий турботливий чоловік, а ще зазначила, що сам Юра оберігає її від стресів в ефірі.

"Ця фотографія з @gorbunovyuriy уособлює, як ніжно я ставлюся до нього. Ведучий, телепродюсер, неперевершений актор театру і кіно, людина, яка багато років опікує мене і оберігає від стресів в прямому ефірі, завдяки своєму професіоналізму. Не знаю більш дбайливого партнера, ніж Юра! Спасибі тобі велике за все! ❤️ @kosadcha, тобі неймовірно пощастило з чоловіком мрії! Милуюся вашою парою і бажаю благополуччя вашому дому! Спасибі за ваше тепло!", - поділилася емоціями Кароль. Фолловери залишилися в захваті від фото і теплих слів Тіни.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще