Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс незвичайний чорно-білий кадр, відповідаючи на запитання шанувальників. Так, артистка продемонструвала шикарну розтяжку, хоча раніше ніколи нею не хвалилася.

"Ти знаєш, як сісти на шпагат?", - поцікавилися шанувальники. "Типу того", - кумедно зазначила Гросу. Варто відзначити, що у Аліни шикарна фігура, і дівчина частенько хвалиться нею у своєму аккаунті, проте поки не видала фоловерам таємницю, як досягти таких же результатів. Під одним із фото співачка лише зізналася, що не особливо любить спиртне і трохи п'є лише по святах.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.