На днях соціальними мережами розлетілася стара фотографія, на якій зірка російської естради Алла Пугачова зображена без макіяжу і фотошопу. Шанувальники не змогли впізнати кумира без тонни косметики і взялися критикувати її зовнішній вигляд.

На знімку видно, як Алла Борисівна гуляє на дитячому майданчику зі своєю 6-річною донькою Лізою. Співачка була одягнена в чорні лосини і футболку, накинувши зверху спортивну кофту. Фанати помітили, що у примадонни втомлений, виснажений вигляд, а зачіска залишає бажати кращого.

"Жах!", "Як все погано!", "Виглядає відстій", - написали користувачі мережі у коментарях під фото.

Варто відзначити, що цього року легендарна виконавиця відсвяткувала свій 70-й ювілей.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що Максим Галкін на своїй сторінці опублікував фото напівоголеної Алли Пугачової в купальнику - на знімку добре видно, як співачка сильно схудла.

Як повідомляв портал Знай.uа, російська співачка Крістіна Орбакайте вразила мережу чорно-білим знімком, на якому вона в зовсім юному віці. В кадрі дівчинка сидить за фортепіано і зосереджено дивиться в об'єктив камери.

Також портал Знай.uа писав, що в Росії "поховали" Аллу Пугачову. Думка про те, що артистки вже немає в живих, висловив російський шоумен Гоген Солнцев.