Відома українська телеведуча Катя Осадча, яка веде авторське шоу про зірок "Світське життя" і прославився любов'ю до екстравагантних капелюшків, часто радує шанувальників новинами зі свого життя в Instagram. Так, в цей раз Катя показала яскраве фото і поділилася корисним лайфхаком.

На новому знімку Осадча позує на вулиці біля свого автомобіля, мабуть, у дворі власного будинку. На ній стильний триколірний костюм з оригінальним принтом, на нонах світлі кроси. Катя склала руки на грудях, вона не дивиться в камеру, її волосся зібране в недбалий хвостик, а на обличчі немає макіяжу і легка посмішка. У підписі до фото телезірка написала: "Літаком, поїздом, машиною. Подорожі – частина роботи. А поки буду подорожувати, аеропорт сервіс забере машину, продіагностує, помиє і поверне до прильоту. Гарного всім тижня. А ви сьогодні працюєте, відпочиваєте?

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.