Відому актрису та головню героїню російського серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасію Заворотнюк звинуватили у брехні. Так, стверджується, що вона не тільки не вмирає, а й розвела стільки галасу навколо себе навмисно, аби "хайпонуть". Таке заявила популярна блогерка Олена Міро в своїй публікації "Чому не вмирає Заворотнюк?".

Як відзначається, Заворотнюк вже давно мала померти через ті діагнози, які її діагностували, однак вона жива.

"Тобто, у Насті пару тижнів назад почалася поліорганна недостатність. Це стан, коли кілька внутрішніх органів перестають працювати. Відмовив орган - не відновлюється. Людина просто вмирає і досить швидко. Але час минув. Пройшли ті пара днів, які людина взагалі не здатна прожити в стані, коли органи стали відмовляти. Але Настя залишилася жива", - зазначила Міро.

Олена Міро

З її слів, знаменитість навмисно пускає слухи щодо її здоров'я, аби нагадувати про себе в ЗМІ. Так, блогерша навела приклад, опублікувавши скріншот, де написано, що Заворотнюк померла.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"ЗМІ погаласувати з приводу хвороби тиждень, а потім всім набридло. Шум пішов на спад, і тут - з ймовірністю 98%! - повідомляють, що актриса померла! на ранок, звичайно, з'явилася інформація , Що ніхто не помер, а сьогодні так взагалі повідомили, що Настю виписують з лікарні ", - написала блогер.

Водночас, блогер підкреслила, що вона "вірить в чудеса" і дуже хоче, щоб зірка серіалу "Моя прекрасна няня" залишилася жива, так як вона "справді дуже подобається".

Нагадаємо, що вже більше місяця як в українських, так і російських ЗМІ "ходить" різноманітна інформація про стан Заворотнюк. Щоправда, вона сама та її рідні це ніяк не коментують.

Нагадаємо, що у Анастасії Заворотнюк були серйозні проблеми не тільки із здоров'ям, але і з грошима.

Як повідомляв портал Знай.ua, вже скоро відома актриса і головна героїня серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк зможе знову приступити до роботи.

Також портал Знай.ua писав, що Анастасія Заворотнюк несподівано розрахувалася з усіма боргами і планує виїзд на лікування за кордон.