Нещодавно з'явилася інформація, що у відомої російської акторки та зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк виявили рак мозку. Протягом останнього місяцю зірка проходила лікування в приватній московській клініці "Європейський медичний центр". Стало відомо, що зірку виписали з медзакладу.

Свідки того, як Заворотнюк виписували з медичного закладу запевняють, що актрису практично неможливо впізнати. Повідомлялося, що під час проходження лікування акторка сильно погладшала, що й підтвердили очевидці.

Анастасыя Заворотнюк
Анастасыя Заворотнюк

"Її везли на каталці, голова в хустині, величезні темні окуляри на очах, але ми розглянули, що вона сильно розповніла, від колишньої краси не залишилося і сліду. Просто страшно дивитися на неї!" – поділилися спостереженнями очевидці.

Якщо чутки про те, що Анастасії Заворотнюк поставили страшний діагноз "Гліобластома" підтвердяться, то вигляд зірки цілком відповідає діагнозу. При таких захворюваннях використовують ліки, які можуть зупинити хворобу, але паралельно викликають інші ускладнення і призводять до повноти. Людина в цьому випадку, як вважають медики, пухне від надлишку ліків, крапельниць та різних хімічних препаратів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

У мережі подейкують, що Заворотнюк пішла на поправку. На таку позитивну думку прихильників наштовхнула нова фотосесія її доньки Анни, яка має модельну зовнішність, а також знімається в серіалах. Ймовірно, саме тому фанати впевнені, що Ганна та її чоловік Петро Чернишов знову приступили до роботи.

Нагадаємо, Заворотнюк терміново виписали з лікарні і вивезли у невідомому напрямку: що відбувається із "Моєю прекрасною нянею".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Заворотнюк залишилося чотири місяці: астролог визначив долю "моєї прекрасної няні" - "Віри і терпіння".

Також "Знай.ua" писав, що хвора на рак Заворотнюк склала заповіт: кому дістануться мільйони та елітна нерухомість "Моєї прекрасної няні".