Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс трепетні кадри з чоловіком Потапом, цілуючи коханого на тлі осіннього листя. Так, артисти приміряли масивні толстовки чорного кольору, а Настя зачарувала натуральною красою без макіяжу.

"Любов літає в повітрі", - трепетно підписала Каменських. Варто відзначити, що фолловери просто обожнюють спільні кадри Потапа і Насті, засипаючи парочку компліментами. Артисти нарешті можуть не приховувати теплих почуттів після весілля, проте роман їм приписують ще з 2013 року.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.