Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне чорно-біле фото з дитинства в обнімку з мамою Наталею. Так, артистка зворушливо привітала найріднішу жінку, яка відсвяткувала день народження 12 березня.

"Наша улюблена матуся , з Днем Твого Народження!!! Будь здорова і щаслива 🕊🕊🕊 Ти - наше все ❤️ .
широко відкритими очима і зубами посміхаюся і зараз 😂😬", - поділилася радістю Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "Єва ваша копія ))))", "З днем народження Наталія Василівна! Здоров'я вам міцного і щастя! Дякуємо за дочок,вони прекрасні😍😘💐", "Ваша мама дуже схожа на співачку Шер🧐", "Ви не змінилися)), тільки груди виросли😂🤣🤣", "Дуууже схожа на маму.Красуня.", "Ось! Все відразу видно, мама красуня і дочка на неї дуже схожа! Мамі вітання!".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.