Відома українська співачка Ані Лорак, яка активно гастролює і отримує музичні премії в Росії. Співачка активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими фото і відео зі свого життя. Так і в цей раз Лорак показала кілька знімків з прогулянки.

Як видно, на цю прогулянку співачка вийшла в теплому вбранні, щоб не мерзнути, фанати жартують, що зірка утеплилась до зими. На ній все чорне – штани, футболка, кросівки і об'ємна куртка. На шиї у Лорак масивний ланцюг з хрестом, її волосся розпущене, а на обличчі щільний шар макіяжу. Співачка всіляко крутиться перед камерою на тлі синьої будівлі, але не зазначено, в якому місті. Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію зірки і почали активно її коментувати.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.