Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскравий кадр з містечка Сірміоне на озері Гарда, Італія. Так, артистка зізналася, що спочатку їх з Владом Топаловим весілля планувалося саме в цьому казковому місці, однак містечко Сорренто і вид на вулкан Везувій перемогли.

"Найбільше озеро Італії. Тут могло б пройти наше весілля з @vladtopalovofficial , але узбережжя Амальфі перемогло! Можливо, приїдемо на озеро святкувати річницю , адже тут неймовірно красиво 😍: таке солодкувате повітря, чиста вода, величезна кількість замків , руїни Римської Імперії, тонни смачної вишуканої їжі(до речі, в місті Серміоне багато ресторанів із зіркою Мішлен , а це означає, що варто стерти свої шини, щоб відвідати цей прекрасне місто)", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери залишилися в захваті і засипали Регіну компліментами.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.