Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, продюсер Потап, виставив трепетне фото коханої дружини, яка повернулася додому після вечірки на честь дня народження глянцю Cosmopolitan Ukraine, який 9 жовтня відзначив 20-річчя. Так, артистка приміряла шкіряне вбрання, а коханий назвав Настю "суперзіркою".

"Прикольно жити з суперзіркою, вона іноді повертається додому в крутих вбраннях і класному настрої і виглядає неймовірно сексі @kamenskux ", - поділився емоціями Потап. Фолловери залишилися в захваті: "Зухвала красуня 🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Вона крута ❤️❤️💥🤗", "Яка ж красуня Настя 😱😱", "Супер жінка!!! 🔥". Також Настя виставила в Сторіс відверте фото, на якому чоловік Потап тримає її за груди.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще