З'явилася інформація про те, що тяжкохворий актриси "Моєї прекрасної няні" Анастасії Заворотнюк вже давно немає в живих. Відправили на той світ журналісти з Telegram-каналу "НеМалахов".

В російських ЗМІ звернули особливу увагу на мовчання рідних артистки. Вони припускають, що чутки про параліч знаменитості лише вигадка і її вже поховали.

"Адже може статися так, що прекрасна няня реально померла і її вже навіть по-тихому поховали в Анкудінова поруч з батьком і братом. Власне, місце під могилу було готове ще влітку", – припустили журналісти.

При цьому повідомляється, що невелике кладовище в лісі знаходиться недалеко від будинку, в якому жила Заворотнюк зі своїм чоловіком Петром Чернишовим.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

"Заворотнюк могли кремувати, тому про похорон ніхто нічого не знає", – розповіли вони.

Нагадаємо, Заворотнюк виписали з лікарні.

Як повідомляв Знай. ua, тяжкохвора Заворотнюк змінилася до невпізнання.

Також Знай. ua писав, що онкобольную Заворотнюк паралізувало.