Відомого британського співака Сема Сміта нагородили званням "Людина року". Почесний титул він отримав на церемонії нагородження премії Attitude Awards, що відбулася у центрі Лондона.

Однак для заходу артист обрав доволі неоднозначне вбрання.

Нещодавно Сем Сміт заявив, що він не має ні чоловічої статі, ні жіночої й позиціонує себе як гендерквір (гендерна ідентичність, відмінна від чоловічої та жіночої). Так, на церемонії нагородження він був у смарагдовій сукні з мережива та атласу.

Образ співак завершив чорними черевиками з квадратним носком, які знову повернулися в моду. До того ж Сем підкреслив очі чорною підводкою і вибрав кілька золотих прикрас.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Зазначимо, що Сем Сміт - британський співак, він отримав премії "Греммі" за пісню Stay with Me та альбом In the Lonely Hour. Про зміну статі він оголосив близько пів року тому на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

"Після війни за свій гендер, яка тривала все моє життя, я вирішив прийняти себе таким, яким я є - всередині і зовні", - заявив артист.

Торін Глевін, представник благодійної ЛГБТ-організації Stone Wall прокоментував заяви Сміта так: "Ми раді, що Сем Сміт відчувають силу говорити про свою гендерну ідентичність, і їхня публічність матиме величезний вплив на життя гендерквірів".

Нагадаємо, Лобода приїхала в Київ не просто так: на чиєму весіллі заспівала Світлана.

Як повідомляв Знай.uа, кинула чоловіка заради роману з жінкою: у мережу злили свіжі фото зірки "Сексу у великому місті".

Також Знай.uа писав, наречена Добриніна Квіткова показала оголене тіло, дуже пікантно: "Це нормально?".