Відомий український телеведучий Дмитро Комаров подорожує Бразилією у пошуках невідомих місць та унікальних людей. У рамках програми "Світ навиворіт" він познайомився з родиною, де виховують 13 дітей. Усі вони хлопці та мають імена відомих бразильських футболістів.

Усі сини мають імена тих гравців, прізвище яких починається на літеру "Р": Рональдо, Рафаель, Рауль, Рубен, Ріко Родрігез, Рівалдо, Рамірез, Рікельме, Руан, Раі, Робсон і Рейнар. Команду тренує їх батько Шитаун. Однак прогодувати родину важко, а батько та старші діти заробляють недостатньо.

Поки Дмитро Комаров гостював у легендарної родини, стало зрозуміло, що її головна проблема - неможливість разом виїхати за межі містечка. Батьки жодного разу за все життя нікуди не їздили разом з дітьми, навіть до рідної бабусі в іншу провінцію. Купити квитки навіть на простий автобус для 15 осіб для них задорого, тому родина на всіх заробляє приблизно 200 доларів США на місяць.

Комаров вирішив здійснити мрію унікальної сім'ї та подарував їм засіб пересування. Телеведучому пощастило знайти старенький, але робочий мікроавтобус Volkswagen T1, який колись був шкільним, а потім був списаний. Сам батько сімейства заявляв, що велике авто спростило б його роботу та збільшило заробіток, адже він фермер.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ведучий прикрасив мікроавтобус повітряними кулями і урочисто заїхав у двір до сім'ї. Багатодітні батьки та їхні сини просто не повірили своїм очам, коли ведучий пояснив, що це подарунок. Дмитра Комарова підняли на руки і почали підкидати в повітря, ніби святкуючи перемогу у футбольному матчі.

"У мене немає слів. Я поставлю цю машину на рейс і буду возити людей заробляти гроші. Буду перевозити вантажі. Тепер життя моєї сім'ї зміниться і не буде колишнім", - зізнався Шитаун.

Нагадаємо, Олександра Кучеренко - про особливий подарунок від чоловіка, сім'ю і домашні обов'язки: "Діма любить робити яскраві сюрпризи".

Як повідомляв Знай.uа, кинула чоловіка заради роману з жінкою: у мережу злили свіжі фото зірки "Сексу у великому місті".

Також Знай.uа писав, наречена Добриніна Квіткова показала оголене тіло, дуже пікантно: "Це нормально?".