Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила ніжні кадри з відпочинку в теплих країнах, позуючи без макіяжу. Так, артистка зізналася, що вирішила виїхати подалі від міської суєти і напруженого робочого графіка, примірявши прозору сорочку з квітковим принтом і шкіряний ліф.

"вдих. видих . перезавантаження 💃🌴
#давнонаснебылотут
#небеспокоитьбеспокойную ))", - кумедно підписала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "😏ну нічого така, натурально 👍🏼", "Красуня😍😍😍😍", "❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️молодець", "Без макіяжу?) красиво 🌸🌸🌸", "Така природна , дуже красива", "Красива дуже 🔥", "Прекрасна і без косметики👍🌺", "Навіщо так замилювати обличчя редактором?Ви і так шикарні,а безсмертних ,не підвладних віку, ніхто ще не бачив)".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.