Популярна українська співачка Ані Лорак рідко з'являється вдома, вона постійно гастролює в Росії і отримує російські музичні премії. Нещодавно в мережі з'явилася інформація про розлучення співачки з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиолу, хоча сама вона цього не коментує. Однак Лорак вже кілька разів показувала нового коханця – 26-річного Єгора Гліба.

А нещодавно зірка у своєму Instagram презентувала новий альбом, яких характеризує, як новий етап у своєму житті. Так, на своїй сторінці в соцмережі зірка опублікувала відео з фотоколажем, на якому можна побачити Ані Лорак в коротенькій сукні і почути короткі фрагменти нових пісень.

У підписі до фото співачка написала: "#ЗаМечтой істотно відрізняється від інших моїх альбомів. Цією платівкою я ознаменую новий етап свого життя. Разом з командою @90210.group ми створювали мелодійні малюнки, всі пісні написані в єдиній концепції. Цей альбом – реальна історія життя. А з яким треком пов'язана ваша історія? Що близьке саме вам?".

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.