Відома українська телеведуча, блогерка і молода мама Регіна Тодоренко прославилася зйомками у програмі "Орел і Решка". Дівчина нещодавно вийшла заміж за російського артиста Влада Топалова і народила йому сина, але ні на секунду не залишала свою роботу. А ще Регіна активний користувач Instagram, де радує багатомільйонну аудиторію новими яскравими фото зі свого життя.

Так і в цей раз Регіна вирішила порадувати публіку сонячними фото, на якому з'явилася в яскравому образі. На прогулянку телезірка вийшла у світлій блузі з дрібними квіточками, вона розпустила волосся і заправила в нього жовту троянду, а на її обличчі легкий макіяж. Регіна вразила шанувальників природністю і милою усмішкою, зірку засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.