Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва чотири роки тому вийшла заміж за Володимира Дантеса. Колись Вова співав у групі "Діафільми", найпопулярнішою піснею якої була "Мені вже 20". Потім в Дантес зробив паузу в музиці, яка тривала близько 10 років. А днями він презентував нову пісню і кліп "Тепер тобі 30".

Надя Дорофєєва вирішила підбадьорити чоловіка і пропіарити його нову відео роботу, адже вона так давно просила Вову повернутися до музики. Співачка опублікувала у своєму Instagram фрагмент кліпу Дантеса, а в підписі до нього розповіла все, що про нього думає. "@vladimirdantes – Тепер тобі 30. Обожнюю цю пісню і кліп. Особливо момент, де на дорозі обмеження 20, і ти його стрімко пробігаєш... це прям 💔. @leokolos – ти звичайно красень. Вова, я тебе вітаю з ТАКИМ твоїм стартом! Як же мені подобається твоя музика, а я-то знаю які пісні далі", - написала Надя.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.