Епатажна співачка Ані Лорак вразила фанів новими фото з коханим. В Instagram 41-річна артистка оприлюднила знімок з 26-річним саунд-продюсером Єгором Глібом, зроблене зі спини. Пара йде по довгому коридору з кількома дверима, тримаючись за руки. Лорак позує в широких штанях і величезній жилетці, а Єгор - в джинсах, спортивній куртці і кепці.

Знімок Лорак не підписала, додавши лише зображення метелика. Куди або звідки йде пара також незрозуміло, можливо, Гліб супроводжує Лорак у гастрольному турі і вони повертаються в готельний номер.

Багатьом передплатникам сподобалося фото - вони відзначили, що Лорак щаслива і активно ділиться знімками з коханим, однак більшість фоловерів розкритикували дивний ракурс. Коментатори підкреслили, що Гліб дуже часто "шифрується" на фото і знову припустили, що він, може соромитися своєї дівчини.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Інопланетяни", "Як таємничо", "Може бути у хлопця остеохондроз? Тому у нього спина не розгинається? Тому у нього не піднімається голова?", "Седокова нещодавно схожу фотку запостила Ну навіщо вам молодий?", "фото зі спини моє улюблене фото. воно так інтригує", "Єгор Гліб соромиться своєї дівчини, якщо була б можливість, сам би з Лорак замутив", "На***на таке викладати? Кому цікаво дивитися на спину", - обурилися в мережі.