Алла Добкіна – 26-річна модель і молода мама, вона є дочкою скандального екснардепа з Опозиційного блоку Михайла Добкіна. Дівчина останнім часом ще й зайнялася благодійністю, про що активно розповідає на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Втім, в соцмережі Алла публікує також фото своїх пригод, і з маленьким сином.

В цей раз Добкіна запропонувала фанатам полайкати її ноги, оскільки скоро Instagram прибере можливість залишати лайки. На новому фото Алла позує сидячи у величезному шкіряному кріслі, біля якого стоять вази з безліччю букетів. Дівчина одягнена в коротке чорне плаття цікавого фасону, яке оголило її стрункі довгі ноги. Волосся моделі розпущене і трохи розпатлане, а на її обличчі легкий макіяж. Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію і почали активно її обговорювати.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.