Відома українська співачка Світлана Лобода часто привертає до себе увагу у соцмережі Instagram. Там артистка ділиться з фанатами новинами, фото і відео зі свого життя, і цей раз не став винятком. Зірка опублікувала в мережі цікавий кадр, який хтось зазняв, коли вона стояла біля дзеркала.

Світлана удає, ніби чистить зуби і активно рекламує свою щітку в підписі до кадру. Але шанувальники звернули увагу на струнку фігуру Світлани та її ідеальний плоский животик. Для зйомки Лобода одягла чорні брюки і короткий чорний топ, який і оголив той самий живіт. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі досить яскравий макіяж. Шанувальники не залишили без уваги гарну публікацію співачки і засипають її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.